هر رنگی با درخشش مخصوص به خود برای فضاهای متفاوت مناسب است.و این رنگ ها هر یک مزایا و معایب خود را دارند. در این مطلب به شرح انواع دسته بندی رنگ های ساختمانی پرداخته ایم، می دانیم که انواع رنگ های ساختمانی دو دسته می باشند که به رنگ های قابل شستشو و غیر قابل شستشو تقسیم بندی می شوند.
یکی از اقدامات لازم و همیشگی در بازسازی و نوسازی منازل و واحدهای تجاری رنگ آمیزی دکوراتیو دیوارهای داخلی و نمای ساختمان می باشد. در این مطلب به بررسی تفاوت رنگ های روغنی و اکریلیک پرداخته شده است.
خانه های فرسوده در معرض خطرات جانی و مالی زیادی برای ساکنین آن هستند. گذشته از آن قیمت بالای زمین بخصوص در تهران و یا علاقه به محله و خانه های خود عواملی است که مردم را به سمت بازسازی خانه های قدیمی و فرسوده سوق می دهد. تیم مجرب لست متد با بهره گیری نیروهای متخصص و ابزار پیشرفته آماده خدمت رسانی از
رنگ دکوراتیو یا نقاشی دکوراتیو شاخه ای از هنر معماری و دکوراسیون داخلی می باشد. رنگ آمیزی دکوراتیو با در نظر گرفتن روانشناسی رنگ ها و بکارگیری ابزارها و تکنیک های مختلف برای اجرا یک مقوله تخصصی بشمار می آید.
پیگمنت ها موادی جامد هستند که در محمل رنگ به حالت سوسپانسیون در می آیند و موجب رنگ دهی، قوام و پوشانندگی بیشتر رنگ می شوند. پیگمنت ها یا همان رنگ دانه ها به دو دسته کلی معدنی و آلی تقسیم می شوند.
پلیپروپیلن گسترش یافته یا EPP حباب یا لایهای از پلیپروپیلن است که دارای ویژگی فشاری خوبی است که ناشی از سختی و سفتی پایین آن است و به آن اجازه میدهد که بعد از اعمال فشار به حالت اولیه خود برگردد و بهطور گستردهای در صنایع هوافضایی و وسایل کنترل رادیویی بهکار میرود که این ویژگی ناشی از قدرت جذ
مشارکت در ساخت یکی از بهترین و مناسب ترین روشها برای بازسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری است که به مالکان خانه های فرسوده کمک میکند تا خانه های خود را مجددا بسازند
برق یکی از ضروریات زندگی ما به شمار می آید و تقریبا همه وسایل زندگی از جمله پکیج، سیستم گرمایش و سرمایش، آیفون و… نیاز به برق دارند و بخاطر همین است که توزیع بی دردسر و صحیح انرژی الکتریکی در یک ساختمان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.