تاسیسات لوله کشی

یک ضرب المثل معروف در امور ساخت و ساز مطرح است که : تاسیسات قلب ساختمان است. به طور کلی تاسیسات ساختمانی به بخش های مختلفی تقسیم می شود.

  • لوله کشی آب ساختمان
    هدف از لوله کشی آب در ساختمان رساندن آب سرد و گرم با فشار معین برای مصارف آشامیدنی و شست و شو انجام می شود. در لوله کشی آب ساختمان متناسب با متراژ و تعداد واحدهای موجود مسکونی، تجاری، اداری و صنعتی یک فشار حداقل برای مصارف عمومی تعیین و لوله کشی آب بر اساس آن طراحی و اجرا شود. مقصد لوله کشی آب، سرویس های بهداشتی، حمام، آشپزخانه، پشت بام ، کولر، حیات، موتورخانه، پکیج، آبگرمکن، شوفاژ مرکزی، تانکر آب، پمپ آب و منبع انبساط می باشد. مبدا لوله کشی آب نیز می تواند کنتور آب شهری، تانکر آب، پمپ آب و سایر منابع باشد. سایزبندی لوله کشی ، نقشه لوله کشی و جنس لوله کشی از اهمیت ویژه ای برخوردار است که مجری باید به دقت بررسی کند. لست متد از مرحله طراحی تا اجرا را در کمترین زمان ممکن انجام می دهد. لوله کشی با بهترین لوله های چند لایه و تک لایه پلیمری ، کامپوزیت و لوله های فلزی انجام می گیرد.
  • لوله کشی فاضلاب ساختمان
    لوله کشی فاضلاب جهت دفع آب آلوده مصرف شده توسط ساکنین و هدایت آب کثیف به سمت اگو فاضلاب شهری یا چاه انجام می شود. سایز لوله کشی فاضلاب هم بسته به کفشور و مکان موجود تغییر می کند. لوله کشی فاضلاب با لوله های پلیکا، پلی اتیلن، پوش فیت, و چدن اجرا می گردد. سایز لوله کشی توالت ایرانی و فرنگی از سایز لوله کشی فاضلاب لوله روشویی بیشتر است.
  • لوله کشی گاز ساختمان
    لوله کشی گاز توسط جوشکاری لوله های فلزی سیاه گازی درزدار، مانیسمان و API انجام می شود. گازکشی به مشعل موتورخانه مرکزی، پکیج، آبگرمکن، بخاری، شومینه، باربیکیو اجاق و فر در رستوران ها و نانوایی ها و سایر اماکن انجام می گردد.
  • لوله کشی شوفاژ ساختمان
    لوله کشی رادیاتورهای شوفاژ از موتورخانه به رادیاتور و بازگشت آن می باشد. تناسب بین سایز لوله کشی شوفاژ , تعداد رادیاتورها , فاصله تا موتورخانه و پمپ از اهمیت ویژه برخوردار است.
  • لوله کشی گرمایش از کف
    لوله کشی گرمایش از کف نوعی لوله کشی درکف ساختمان است که با گردش آب شوفاژ پکیج یا موتورخانه در لوله باعث تبادل حرارتی و انتقال گرما به محیط می شوند.
  • تاسیسات حرارتی و برودتی ساختمان
    موتورخانه شوفاژ مرکزی، فن کویل سقفی ، هواساز، پکیج شوفاژ دیواری ،آبگرمکن ، بخاری و شومینه از لوازم حرارتی هستند. کولر آبی ، کولر گازی ( اسپلیت ) ، چیلر، مینی چیلر، داکت اسپلیت از لوازم حرارتی هستند. برخی از سیستمهای فوق مانند داکت اسپلیت، مشترکا حرارتی و برودتی هستند.
لست متد ارائه دهنده برترین راه حل های امنیتی و تجهیزات فروشگاهی